Το Κέρατο βλάπτει σοβαρά την Υγεία...


Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι άνδρες που απατούν τη γυναίκα τους, μπορεί μέχρι και να τα τινάξουν... Εκτός λοιπόν από το να μην τους ανακαλύψει η σύντροφός τους οι άντρες έχουν να ανησυχούν και για ακόμα ένα κίνδυνο καθώς είναι πιθανό να πεθάνουν την ώρα που κάνουν σεξ με την ερωμένη τους!


Τι λέει η μελέτη: 

Οι παντρεμένοι άνδρες που διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις, έχουν αυξημένο κίνδυνο αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό συμβαίνει επειδή συχνά πηγαίνουν με νεότερες γυναίκες και κάνουν σεξ σε άγνωστο σε αυτούς περιβάλλον, με αποτέλεσμα να αισθάνονται αρκετά αγχωμένοι.

Οι επιστήμονες από το Baylor College of Medicine στο Χιούστον, με επικεφαλής τον καθηγητή Glenn Levine, αποκάλυψαν ότι σε 6.000 εκθέσεις νεκροψίας σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, βρέθηκε ότι το 0,6%, πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ. Και παρά το γεγονός ότι το ποσοστό μπορεί να μικρό, το 93% από αυτούς έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεξ με εξωσυζυγική σχέση!

Η αποκάλυψη αυτή προέκυψε από τη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το American Heart Association με θέμα: κατά πόσον οι ασθενείς με καρδιακά προβλήματα θα μπορούσαν να συνεχίσουν με ασφάλεια τη σεξουαλική τους ζωή μετά τη θεραπεία.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι ασθενείς θα μπορούσαν να κάνουν ξανά σεξ, μόλις μία εβδομάδα ύστερα από μια σχετικά ήπια καρδιακή προσβολή, εφόσον θα μπορούσαν να ανέβουν μερικά σκαλοπάτια, χωρίς να κουραστούν.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Circulation, αναφέρει επίσης, ότι το σεξ αυξάνει ελαφρώς τις πιθανότητες για καρδιακή προσβολή και αυτό ισχύει και για τα άτομα χωρίς καρδιακή νόσο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια